15 januari 2014

Statusuppdatering

Har återigen checkat in på Hotell SöS, med helpension. Kommer troligen bli en vistelse på ett par dagar. Den här gången fick jag ett enkelrum med toalett i korridoren. Personalen håller koll på vad jag äter, så jag inte ska förlora formen helt. Plus att de experimenterar med olika former av smärtlindring. Morfinet funkar bäst hittills.

5 kommentarer:

 1. Hoppas de tar väl hand om dig och smärtlindringen fungerar bra.

  Sitter själv och knaprar piller efter handledsoperation igår. Gipsad från handen upp till halva överarmen i 6 veckor. Mina besvär känns dock inte så allvarliga satta i perspektiv även om det är rätt mentalt jobbigt att inte kunna träna ordentligt.

  Fortsätt vara stark!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj aj löparskada eller skidskada? Eller gick du i ett par för snygga skor? Jag vet precis vad du menar med träningen! Sköt om dig och krya på dig!

   Radera
  2. Gick omkull med cykeln på väg till jobbet innan lucia. Lyckades slita loss saker i handleden som skulle sitta fast...

   Radera
 2. Hoppas det blir ordning på smärtlindringen snabbt. Om jag vetat aningens tidigare att du var på SöS, så kunde du fått fikasällskap igår.

  SvaraRadera
 3. Skönt med enkelrum när man måste ligga inne. Hoppas de hittar en bra och smidig smärtlindring som passar dig. Sköt om dig.

  SvaraRadera