11 maj 2014

Ett varmt TACK

Tackannonsen här bredvid publicerades i Smålandsposten förra lördagen, men det är ju inte alla av er som ser den där, eller ens på Familjesidan.se där den också finns. Med ett allra sista inlägg vill jag därför passa på att tacka för all kärlek och omtanke ni visat och fortfarande visar.

Tack för alla hälsningar, både telefonsamtal, brev, SMS och påringningar.

Tack för alla små presenter vi fått; nallar, böcker, teckningar, m m.

Tack för alla middagar ni sett till att vi fått i oss, både de hemma hos er och de hemma hos oss, med eller utan ert sällskap.

Tack för all hjälp med livets praktikaliteter; tvätt, disk, städning, trädgårdsarbete, hämtningar, lämningar, pappersarbete, m m.

Tack för alla inbjudningar att delta i utflykter och andra små äventyr. Vi har inte alltid haft möjlighet att göra er sällskap men vi uppskattar förfrågningarna ändå.

Tack för alla generösa erbjudanden om hjälp. Trots att jag varit dålig på att utnyttja dem är det mycket värt att veta att ni finns där.

Tack för alla blommor, både i samband med Anders bortgång och till begravningen.

Tack för alla minnesgåvor till Cancerfonden och liknande organisationer.

Tack för att ni bidrog till att göra begravningen vacker, högtidlig och minnesvärd. Tack både till er som närvarade, till er som hjälpte till med planering och genomförande, och till er som medverkade på olika sätt.

Och till sist en hälsning från Anders: Tack för att ni läste hans blogg. Det gjorde honom väldigt glad!

/Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar