24 december 2013

En extra tanke.

Jag fick frågan förra veckan; hur man orkar med ett fjärde besked. Ni kan läsa svaret i kommentarsfältet.
Jag funderade lite extra på frågan i helgen, och jag glömde bort den viktigaste ingrediensen. Kanske jag tar för givet, och fler än jag kanske gör samma misstag. Vad är det då jag skriver om?
Jo, vänner och avsaknad av ensamhet!
Det har varit och är en stor del i min rehabilitering, släkt, vänner och kompisar, som skänker en tanke på mig.
Som t ex när jag kom hem från sjukan förra vintern, med massor av nyfallen snö. Jag hann inte ens tänka tanken förrän grannen kom över med snöskyffeln och röjde upp! Eller när boysen kom upp till sjukhuset och såg en "skin and bone" Andes, och bad om att få låna datorn så vi kunde boka en partyresa till Holland när tulpanerna stod i blom! Folk som tror på mig när jag säger att jag ska bli frisk, gör att jag får massa energi!!!  En annan sak som är konstig men galet häftig är när folk säger att jag är deras idol, jag är ju bara en vanlig människa!
Så nu i juletid ni som läser detta och för all del resten av året oxå, Skänk en tanke och ge en schysst kommentar till någon i er närhet det värmer!
SÅ GOD JUL !!!
HOO HOO

4 kommentarer:

 1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Vi älskar dig!

  SvaraRadera
 2. Vet du, att vanliga människor är de bästa idolerna, pga deras mänskliga framtoning, så ta det som den bästa komplimang du kan få...Sen att du är snäppet över en vanlig människa är ju en helt annan sak ;-) Har haft en mditativ dag med många tankar på många människor, du är en av dem, kram!

  SvaraRadera
 3. Anders, du är en ovanligt bra vanlig människa. Du är en av de som ser det positiva i saker och ting. Du är en förebild i att hålla flaggan i topp, både i med- och motgång. Allt för få av oss andra vet värdet i att glädjas åt allt fantastiskt i vardagen. Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så väldans mycket! Du har lagt många av mina ribbor. Så tack för hjälpen, för att ha tider att jaga och försöka slå! :-)

   Radera